A film, ami miatt Brad Pitték válnak

axn-szovetsegesek-open

December 1-jén premierel a Szövetségesek

A film, ami sokak szerint Brad Pitt és Angelina Jolie házasságának végét okozta, hamarosan a hazai mozikban is látható: a Szövetségesekben Pitt québeci kémet alakít, aki beleszeret a küldetésében kirendelt álfeleségébe... 


Nyerj jegyet a filmre az AXN-nel! Kövesd az AXN Magyarország Facebook oldalát, hogy játszhass!

Max Vatan (Brad Pitt) és Marianna Beauséjour (Marion Cotillard) kémek hivatalból találkoznak, és feladatuk, hogy házastársaknak adják ki magukat. A misszió olyan sikeres, hogy valóban egymásba szeretnek, és összeházasodnak, két gyerek után azonban Maxet arról tájékoztatják, hogy idilli élete szemfényvesztés lehet és Marianna nem az, akinek kiadja magát. A kémnek eszébe jut az intim árulás szabálya, mely szerint ha az egyikükről kiderül, hogy az ellenségnek dolgozik, a másiknak azonnal meg kell ölnie partnerét, különben rá vár a kivégzés.

Robert Zemeckis számos sikerfilm (Vissza a jövőbe-trilógia, Forrest Gump, Számkivetett) után háborús kémdrámában mutatja meg, hogy ebben a műfajban is tehetséges rendező. Alkotópartnerei között szinte állandó producere, Steve Starkey (Számkivetett, Kötéltánc, Vissza a jövőbe 2-3.) és a Brad Pittel rendszeresen dolgozó forgatókönyvíró, Steven Knight (Locke, Az ételművész, Gyönyörű mocsokságok) is megtalálható. 

 

Szövetségesek premier: 2016. december 1. Bemutatja a UIP-Duna.