Egy zseniális játék és egy zseniális sorozat most összefonódik!

axn-uncharted-director-1600x900

Az Unchartedból film lesz és a Stranger Things rendezője rendezi

Nathan Drake hírhedt, Playstation-exkluzív története, a kalandos Uncharted végre tényleg a mozikba kerül. Már régóta tervezik megfilmesíteni, és most úgy tűnik, megvalósulhat a projekt, ugyanis leszerződtették a rendezőt a produkcióhoz. Az év egyik legjobb sorozata, a Netflixes Stranger Things megalkotója, Shawn Levy fogja vászonra vinni a Sony játékát, amely a Tomb Raider-sorozat és az Indiana Jones-filmek nyomdokain halad, és főhőse a kincskereső Nathan Drake.

ÍGY NE CSINÁLJ FILMBŐL JÁTÉKOT - ELRETTENTŐ PÉLDÁK

A játékból már négy rész készült, és több mint 28 millió példányt adtak már el a franchise-ból. Íme a legújabb epizód előzetese:

Egyelőre nem lehet sokat tudni a forgatásról. Már 2009 novembere óta húzódik az ügy, több író is megfordult már a projektben, de végül Seth Rogen és Evan Goldberg is passzolták a lehetőséget. 2014 novemberében felkérték Chris Prattet a főszerepre, ám a sztár akkor elutasította azt - ettől függetlenül lehet, hogy az új rendező, új forgatókönyv és új kezdetek majd őt is meggyőzik arról, hogy Nathan Drake bőrébe bújjon. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

(Getty Images)