Ezt nézd a moziban decemberben

axn-december-premieres-index

Új Star Wars a láthatáron!

Eljött a decemberi filmajánlónk ideje: a következő 5 premier igazán izgalmasnak ígérkezik! Megjött az új Star Wars, visszatér Will Smith, és természetesen a karácsonyi hangulat is ellepi a mozikat.

 

Zsivány Egyes - Egy Star Wars Történet

Az idei év egyik legjobban várt filmje 2016 utolsó hónapjára maradt. A Zsivány Egyes a Lázadókról szól és amolyan Csillagok Háborúja melléktörténetnek tekinthető. Na és vajon ki tér vissza benne? Nem más, mint maga Vader Nagyúr!

Kaliforniai álom

Emma Stone és Ryan Gosling egy musicalben, amit a Whiplash rendezője készített? A Kaliforniai álom, eredeti címén La La land bizarrnak és cukinak tűnik egyszerre - kíváncsiak vagyunk, milyen lesz!

Assassin's Creed

Bár a videójátékok alapján készült filmek ritkán sülnek el jól, az Assassin's Creed egészen ígéretesnek tűnik, ráadásul elég nagy neveket vonultat fel. Michael Fassbender és Marion Cotillard főszereplésével a vásznon is "belebújhatunk" az assassinok bőrébe, és megismerhetjük a templomosok és az assassin rend ősi harcának körülményeit.

Váratlan szépség

Wil Smith szokatlanul érzelmes filmben szerepel: karaktere egy hatalmas tragédia után úgy próbál meg megbirkózni a fájdalommal, hogy a Szerelemnek, az Időnek és a Halálnak ír leveleket.

Hivatali karácsony

Természetesen idén sem telhet el december karácsonyi filmek nélkül. A Hivatali karácsonyban egy irodai ünnep vesz váratlan fordulatot. Jennifer Anniston, a Szellemirtókos Kate McKinnon és Jason Bateman neve a garancia arra, hogy őrült vígjátéknak nézünk elébe.