Ezt nézd a moziban novemberben

axn-november-1ndex

Idegen és legendás lények, no és Mel Gibson a terítéken

Ismét összegyűjtöttük, mire érdemes beülnöd a moziba a közeljövőben. A hónapban a legendás lényeket, ufókat és Mel Gibson új filmjét is megtekintheted - nézzük, mit érdemes megnézni!

 

Doktor Strange

Újabb Marvel, ezúttal Benedict Cumberbatch főszereplésével. Régóta vártuk már, és végre itt van - sokak szerint bőven felér a várakozásokhoz!

Legendás állatok és megfigyelésük

Valamiért a film címében a könyves "lények"-ből "állatok" lett, de ettől függetlenül végre itt a legújabb film, ami a Harry Potter-univerzumban játszódik.

Trollok

Már régóta tudjuk, hogy az animációs filmek nem csak gyerekeknek valók, hanem minden korosztály örömét tudja lelni egy-egy jobb alkotásban. A 80-as 90-es évek hangulatát idéző Trollok kiváló szórakozás lehet a borúsabb őszi napokra.

Érkezés

Az Érkezést sokan az utóbbi idők legjobb sci-fijének tartják, ami - tekintve az előző évi filmáradatot és hozzá tartozó díjesőt - hatalmas elismerés.

A fegyvertelen katona

Mel Gibson új filmje a második világháború idején játszódik, és Desmond T. Doss közlegény szolgálatát mutatja be, aki nem volt hajlandó vallásos háborús területeken fegyvert viselni.

(Nyitókép: Marvel Studios/ Walt Disney Studios Motion Pictures)