Ezt nézd a moziban szeptemberben

axn-september-movie-premieres-1600x900

Ígéretes őszi felhozatalnak nézünk elébeÖsszegyűjtöttük, mire érdemes beülnöd a moziban szeptemberben:


Morgan -  Luke Scott első filmje Morganról, a "humanoidról" szól, aki egy tudományos kísérlet során jött létre. Sokak emberként, mások anomáliaként tekintenek rá. Az érdekesnek ígérkező, filozófiai és etikai kérdéseket boncolgató filmben Kate Mara, Anya Taylor-Joy, Toby Jones és Paul Giamatti szerepelnek.


Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei – Tim Burton újra alkot: ezúttal a 16 éves Jacob (Asa Butterfield) időutazós, csavaros és nagyon gótikus világának lehetünk részei. Jacob felfedezi azt a titokzatos árvaházat, ahová a második világháború előtt nagyapját küldték - és nem csupán válaszokra, de szörnyekre és egyéb "érdekességekre" is bukkan. Eva Gren, Judi Dench és Samuel L. Jackson is nevét adta a sötét mesefilmhez, így nagyon kíváncsiak vagyunk rá, mit sikerül kihozni a történetből.


Bridget Jones babár vár – 11 évvel az előző film után Bridget Jones (Renée Zellweger) visszatér, immár komoly tévéproducerként, és újra szingliként. Szakított Mark Darcy-val (Colin Firth), és egy új férfi is a láthatáron van (Patrick Dempsey), ám Bridget váratlanul teherbe esik, és nem tudja, Joe vagy Mark-e az apa... A filmet ugyanaz rendezi, akinek a legelső Jones-alkotást is köszönhetjük, így szinte biztosak lehetünk benne, hogy ugyanolyan esetlenül szerethető lesz az egész, mint annak idején.
A hét mesterlövész - Az 1960-as ikonikus művet most Antoine Fuqua rendező készíti el újra. Denzel Washington, Chris Pratt, Vincent D'Onofrio és Ethan Hawke fegyverforgatókat alakítanak, ami már önmagában elég ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésünket a film.When the Bough Breaks – Az egyelőre magyar címmel nem rendelkező pszichotriller egy nagyon veszélyes fixációt mutat be Morris Chestnut, Regina Hall, Theo Rossi és Jaz Sinclair szereplésével. Izgalmasnak tűnik!


(Nyitókép: Twentieth Century Fox Film Corporation)