Úgy tűnik, James Francót is elkapja majd az új Alien

axn-covenant-franco-1ndex

A színész csak rövid ideig szerepel majd a filmben

Májusban jön az Alien-sorozat legújabb része, a magyar címmel egyelőre nem rendelkező Alien: Covenant. Az infómorzsákat folyamatosan csöpögtetik el a filmről, és a legújabb hírek szerint James Franco is tiszteletét teszi majd egy rövid, de hatásos jelenet erejéig.

JÖN A FELÁLDOZHATÓK 4 IS

Franco nagy valószínűséggel a Covenant kapitányának szerepét fogja játszani, aki egyben a Katherine Waterston által játszott Daniels férje is. Bár a színész nem hajlandó még sokat elárulni a szerepével kapcsolatban, azt már lehet tudni, hogy a film kampányából alaposan ki fogja venni a részét, és számos vírusvideóban benne lesz.

"Hát akkor kitudódott, mi? [...] Emlékszem, amikor először néztem A Nyolcadik Utas: A Halált még gyermekként, teljesen lenyűgözött. A hatás még ma is tart, éppen múlt hónapban néztem újra Tarantino mozijában és azt kell, hogy mondjam, hogy még mindig fantasztikus film." - mesélte a színész.

Az Alien: Covenantban James Francón kívül Michael Fassbender, Katherine Waterston, Noomi Rapace, Danny McBride és Billy Crudup is szerepel. Természetesen a xenomorphok is visszatérnek...

(Nyitókép: 20th Century Fox/ Getty Images)