Kézműves celebek

axn-diy-makers-1600x900

Lenne pénzük a segítségre, de inkább maguk csinálnak mindent

A következő sztárok egy-egy megjelenésükkel annyit keresnek, hogy minden évben vehetnének egy palotát, drága dolgok helyett azonban arra esküsznek, hogy inkább saját kezükkel csinálnak valamit. Legyen az étel vagy bútor, a cikkünkben szereplő hírességek büszkék kézművességükre:

ÉS AKIK A SZEREPJÁTÉKOT IMÁDJÁK

1. Gwyneth Paltrow: Régóta tudjuk, hogy az egészséges életmód híve, és már több könyvet is írt a témában. Azt viszont kevesen sejtik, hogy tényleg maga csinál mindent, még saját alapanyagokat is termeszt. Életmód-cége, a Goop is erre szakosodott:

(Getty Images) 

2. Zooey Deschanel: A cuki Zooey imádja a desszerteket, és előszeretettel készíti is őket. Ételeinek külsejét kevésbé a fine-dining szavakkal lehetne illetni, de biztosan finomak!

(Twitter/@ZooeyDeschanel)

3. Jessica Alba: Az önmegvalósítás példaképe közösségimédia-oldalain rendszerint megoszt képeket, amin éppen valamit ügyeskedik. Nem áll tőle messze a főzés, de a barkácsolás sem!

(Twitter/@jessicaalba)

4. Hanson: Az MMMHops-ért is felelős banda tagjai szülővárosukban, Tulsában kézműves sört gyártanak. Nem semmi!
 
(Twitter/@MmmhopsBeer) 

5.  Blake Lively: A szőkeség igazi virágkötészet-rajongó, de tortát is imád sütni. Mindenféle kézműves mókában benne van!

(Getty Images) 

6. Cara Delevingne: A modell megszállott kötő: a London Fashion Week során még egy általa kötött sapkában is megjelent, és a színpad mögött is szenvedélyének hódolt.

7. Nick Offerman: A Városfejlesztési osztály hőse a valóságban saját barkácsüzletet menedzsel!

(Twitter/@offerman_shop)  

Nyitókép: Instagram/caradelevingne/blakelivelyTwitter/@jessicaalba