Sztárok, akik imádják a szerepjátékot

axn-starcosplay-open2

Amikor csak lehet, beöltöznek

Az amerikai gyermekeknél természetes, hogy Halloween idején beöltöznek, de a jelmezbe bújás tevékenysége és szeretete már kevésbé jellemző a felnőttekre. A Comic-conok, animeconok és hasonló rendezvények elterjedésével azonban egyre több nagykorú adja fejét a beöltözésre, és nemtől, kortól és mérettől függetlenül cosplayeznek, azaz magukra öltik kedvenc karakterük ruházatát. Nem meglepő, hogy néhány sztár is csatlakozott a trendhez, és egészen nagy erőfeszítéseket tesznek a jobbnál jobb kosztümök kiötlésének érdekében. Vannak, akik tűkön ülve várják a Halloweent, hogy megmutathassák legújabb kreálmányukat - összeszedtünk néhányat a sztárvilág legnagyobb rajongói közül:

Heidi Klum minden évben felülmúlja önmagát, és rengeteg időt, energiát és pénzt öl bele az "átalakulásokba":

A másik sztár, aki nagyon komolyan veszi a Halloweent, az Neil Patrick Harris, aki családjával együtt szokott beöltözni és komoly energiát fektetnek a jelmezekbe:

Maisie Williams nemcsak látogatója, hanem résztvevője is a Comic-conoknak:

Patton Oswalt is imádja a cosplayt, még akkor is beöltözik, ha csak otthon viseli a kosztümöt:

Katy Perry ha teheti, mindig meglepi barátait és rajongóit a jelmezeivel:

...a legjobb beöltözős páros pedig vitathatatlanul a Breaking Bad - Totál Szívás két főszereplője, akik nem egyszer már egymás karaktereinek is beöltöztek, de a sorozat más szereplőit is szívesen "alakítják":

via GIPHY

Szerencsére a stábból mások is fogékonyak voltak a mókára:

The Rock cosplayben is szereti mutogatni a felsőtestét:

Neked melyikük a kedvenced?