Chippendale-fiúval vigasztalódik az elkaszált Felejthetetlen stábja

axn-poppy-interview-1600x900

Poppy Montgomery kitálalt

A Felejthetetlen főhőse, Carrie Wells nem csupán kiváló memóriával, de szuper személyiséggel is rendelkezik. A karaktert játszó színésznő, Poppy Montgomery is pont ilyen: ismerd meg jobban őt, valamint a sorozat sorsát és a forgatás utolsó napjait a Bay Area HQ-nak adott interjújában! Kiválogattuk a legjobb részeket.

 

MENNYIRE ISMERED A FELEJTHETETLENT? TEDD PRÓBÁRA A TUDÁSOD!


"Kétszer elkaszáltak minket. Csatornát váltottunk. Még mindig itt vagyunk. Nem csupán Felejthetetlenek, hanem "Elkaszálhatatlanok" is vagyunk!" - nyilatkozta Poppy a fináléval kapcsolatban.

(A&E Television Networks)

A színésznő elhivatottsága a sorozat és a stáb iránt vitathatatlan. Különösen jóban lett a negyedik évadban érkezett La La Anthony-val, aki Delina Michaels orvosszakértőt alakítja - ketten együtt még egy topless Instagram-naptárat is létrehoztak, persze nem magukról, hanem a Felejtethetlen valóban felejthetetlen férfijairól.

"Nekünk van a legszexibb stábunk a világon. Még a kamera mögött állók is úgy néznek ki, mint valami Abercrombie & Fitch modellek. La Lával úgy döntöttünk, megcsináljuk a naptárat - egyik nap pont tengerparton forgattunk, és mindenki levette a pólóját. Akkor szabadult el a dolog... Tudom, olyanok vagyunk, mint két nevetgélő tizenéves. Imádom a dolgot!"

(A&E Television Networks)

Nem a félpucér naptározás az egyetlen szokatlan dolog, amit Poppy-ék a forgatáson csináltak. "Az egyik producerünk - aki egyébként nagyon jó barátom is - elment egy másik sorozatba dolgozni. Úgy döntöttem, hogy nyilvánosan megalázom egy picit, úgyhogy rendeltem egy chippendale-fiút, aki az egész stáb előtt lejtett neki táncot. Úgy voltam vele, hogy nem akarom, hogy itt hagyjon minket, de ha már így alakult, akkor csapjunk oda a dolognak és legyen egy férfi táncos is a képben." - nyilatkozta a színésznő.

A Bay Area-nál nem kerteltek, és rákérdeztek az egyik legégetőbb kérdésre is, ami a legtöbb rajongóban felmerül: vajon láthatunk majd több szexi fotót is Poppy-ról? A Maxim magazin hasábjain nem tűnt szégyenlősnek. "Nem kizárt a dolog, viszont most szültem, szóval eltarthat egy darabig, míg újra ennyire kitárulkozom a kameráknak. A kisfiam 7 éves, és amikor rámkeres az interneten, mindig fújol egyet a Maximos képekre. Szokta is kérdezni, hogy miért nem vettem fel valami ruhát." A remény tehát még él, reméljük, a szexi színésznőt hamarosan viszontláthatjuk a tévéképernyőkön és a magazinokban is!