Akcióhősök ultraciki reklámszerepei

axn-cheesy-ads-1600x900

Hogy kerültek ilyen reklámokba?

Ha azt gondoltad, hogy a celebek mindig dögösek voltak, és mindig szuperül teljesítettek a kamera előtt, ki kell ábrándítsunk. Manapság a média úgy festi le őket, mintha tökéletes életet élnének, és folyton azt halljuk, hogy mennyire megválogatják, milyen szerepet vállaljanak el, mert hát figyelniük kell a hírnevükre...  Persze arról nem szól a fáma, hogy a legnagyobb sztároknak is be kellett törniük valahogy a szórakoztatóiparba, és ez bizony sokszor nagyon vicces dolgokat eredményezett. Az internetnek hála, a legcikibb szerepléseiket is megnézhetjük. Ez a 10 híresség tényleg nagyon durva dolgokat művelt fura reklámokban!

 

1) Jean-Claude Van Damme – Fekete rágógumi

Jean-Claude Van Damme egyike Hollywood legsokoldalúbb hírességeinek.  Biztos láttad már filmekben hőst alakítani, vagy gonoszként A feláldozhatók 2-ben, és az is lehet, hogy reklámfilmben is láttad, mondjuk a Fekete fekete rágógumiéban. Nem tudjuk, hogy Van Damme cikinek érzi -e az őrült Japán reklámfilmet, amit még akkor készített, mielőtt befutott volna, de a filmben úgy tűnik, élvezi, amit csinál, és mi imádjuk ezért.

2) Arnold Schwarzenegger – Alinamin V energiaital

Arnold Schwarzenegger a Takeda gyógyszeripari cég Alinamin V energiaital reklámjaiban szerepelt. Ha először néznéd meg ezt a reklámot, előre szólunk: soha  nem fogod tudni kitörölni a fejedből a képet, ahogy Schwarzenegger hülyét csinál magából. Ezeket a reklámokat Schwarzeneggerrel két szóval tudnánk jellemezni: abszurd és lehetetlen. Ráadásul Schwarzenegger idegesítő nevetését egy teljesen új szintre emelik.

3) Nicolas Cage – Sankyo Pachinko 

Senki nem vádolhatja azzal Nicolas Cage-et, hogy érdekelné, mit gondolnak róla az emberek, hiszen azt csinálja, ammit akar, és akkor, amikor akarja. Sőt, ez a reklámsorozat - amit a japán Sankyo Pachinko szerencsejátékokkal foglalkozó cég számára készített - a bizonyíték arra, hogy a "ciki" jelző nem szerepel a szótárában. 

4) Sylvester Stallone – Ito sonka/Bayern kolbász 

Ha Sylvester Stallone-ra gondolsz, rögtön Rambo jut eszedbe, ahogy elbánik az ellenséggel. Stallone igazi rosszfiú a filmjeiben, és az emberek különösen a bunyós jeleneteit imádják, amikben hosszú küzdelmet követően kinyírja a rosszfiúkat. Ezért, amikor kiderült, hogy Stallone egy sonka reklámban szerepel, először azt hittük, hogy valami durva sonka akciót láthatunk. Hiú ábránd volt csak...  

5) Harrison Ford – Kirin sör

Harrison Ford komoly filmszerepeiről híres, és ebből a reklámfilmből úgy tűnik, a sörivást is komolyan veszi. 

6) Lucy Liu – Suntory diétás sör

 

A Suntory diétás sör reklámban Lucy a gravitációval szembeszállva egy felhőkarcolóra biciklizik fel, és fura trükköket mutat. Mindezt a sörnek köszönhetően, amit a reklámfilm végén kortyol. 

7) Jean-Claude Van Damme - Volvo 

Több, mint 87 millió ember látta a brüsszeli izomembert, ahogy két, hátrafelé hajtó Volvo kamion között spárgázik, mindezt Enya’s “Only Time" című slágerének aláfestésével. Vicces, de ikonikus.

8) Chuck Norris - Van Damme Volvo reklám paródia

Chuck Norris elkészítette Jean Claude Van Damme híres Volvo kamion reklámjának paródiáját, csak ő két repülőgép között feszít úgy, hogy közben majd' egy tucat férfi egyensúlyozik a fején, karácsonyfa formációt alkotva. Kamu, de vicces.

9) Dolph Lundgren - Hubba Bubba rágó

Ha Jean-Claude Van Damme készíthet reklámot, akkor Dolph Lundgren sem hagyhatja ki!

10) Kevin Sorbo - Pert Plus 

Kevin Sorbo gondol a hajára, de azért nem ez a egyetlen, amivel foglalkozik!

Ez is tetszeni fog