Alex Rider: Tévésorozatot kap a kamasz szuperkém

alex-rider-1-t

Alex Rider a brit tini MI6 szuperkém, akit Anthony Horowitz sikerkönyveiből ismerhetünk lassan két évtizede. A könysorozat most sorozatként (is) folytatódik a Sony Pictures Television és az Eleventh Hour Films jóvoltából. A nyolcrészes első évad a második regényt (Point Blanc) dolgozza fel, melyben hősünk egy, a francia alpokban található elit akadémia diákjai között keresi két milliárdos titokzatos gyilkosságára a válaszokat.

Amikor Alex megtudja, hogy nagybátyja őfelsége titkosszolgájaként hunyt el, nem pedig autóbalesetben, agyot fordul vele a világ. Alan Blunt, az “Ügyosztály” vezetője elárulja Alexnek, hogy tudtán kívül gyerekkora óta titkosügynöknek készítik fel, és segítségét kérik nagybátyja halálának felderítésében, ami a milliárdosok meggyilkolásával is összefügg. A hóhatár feletti iskola a felszínen az ultragazdagok csemetéit hivatott jó útra terelni, ám Alex hamar rájön, hogy a diákok valójában a gonosz terveket szövögető Dr. Grief kísérleti alanyai csupán…

Alex Rider szerepét Otto Farant (A Fehér királynő, Háború és béke) ölti magára, a további szerepekben pedig Brenock O’Connor, Stephen Dillane, Vicky McClure, Haluk Bilginer, Andrew Buchan, and Ronkẹ Adekoluẹjo láthatóak.

A sorozatról további információ elérhető a sorozat közösségi felületein:

 

Facebook-  https://facebook.com/AlexRiderTV

Twitter - https://twitter.com/AlexRiderTV

Instagram - https://www.instagram.com/alexridertv/

Ez is tetszeni fog