Minden a Halálos fegyver 5-ről

lethalweapontb

És még mindig nem túl öregek hozzá!!

Murtaugh és Riggs az egyik legismertebb zsaupáros. 1987-ben gőzerővel robbantak be a mozikba, amit aztán az akciófilm rajongók nagy örömére három folytatás követett, mindegyik óriási sikerrel. És most, úgy tűnik, a rajongók kaphatnak még egy kkis muníciót, mert készül a Halállos fegyver 5. Már most szeretnél megtudni egy pár izgalmas infót az új részről? 

1.   Újra együtt a csapat! Ne aggódj, nem kell új arcokat megszoknod! A Halálos fegyver egybenőtt Mel Gibson és Danny Glover nevével, úgyhogy nem is kérdés, hogy ki fogja játszani a főszerepeket. Kíváncsian várjuk!


2.  Nem csak a főszereplők maradnak a régiek. Richard Donner, aki az első négy részt rendezte, szintén visszatér, úgyhogy nagy valószínűsággel a film hangulata sem változik majd. 

3.   Ha ez nem lenne elég, Channing Gibson írja a forgatókönyvet. Ne csodálkozz, ha ismerős a neve, hiszen az első négy film forgatókönyvét is ő írta. Már alig várjuk, hogy láthassuk, milyen új kalandokkal rukkol elő az új részben Riggs és Murtaugh számára!
Sajnos egyelőre ennyit tudunk, de ha Gibson és Glover rajongó vagy, valószínűleg már ettől is lázba jöttél, ugye?

(Képek: Warner Bros. Pictures)