Ők ihlették Tom Hardy Venomját

axn-venom-1600x900a

Tom Hardy az Esquire magazinnak adott interjújában beszélt Venom megformálásáról és arról, miben volt ez az élmény más mint az eddigi szerepei. Rámutatott, hogy általában is szereti az általa játszott karaktert valódi vagy fickiós szereplők személyiségjegyeiből összerakni, a szimbiótával fertőzött Eddie Brock alapjait viszont egészen különös hármas alkotja.

“Woody Allen kínzó neurózisából merítettem egy csomó humort, a ketrecharcos Conor McGregor őszinte, nyers fellépéséből az erőszakhoz való hozzáállást, míg a rapper Red Man teljesen kész van, tőle ezt a totálisan felszabadult életérzést próbáltam Venomba csempészni”. Ezekkel a látszólag lazán, vagy inkább sehogyan sem kapcsolódó elemekkel sikerült Hardynak egy ízig-vérig Marvel antihőst megformálnia.

(Frank Masi/Marvel/Sony/Kobal/Shutterstock)

“Imádom a képregényfilmeket, ezért próbáltam egy olyan utat járni Venommal ami hű marad a karakterhez” ezt már Ruben Fleischer, a film rendezője nyilatkozta a ComicBook.com-nak. “A jellegéből fakadóan ez egy sötétebb mozi, mint amit a Marvel filmektől megszokhattunk. Más a hangvétele, pláne ha magára a címszereplőre fókuszálunk, Venom a szimbióta nem egy szupervidám figura. Ezért nagyjából az egész film éjjel játszódik, az egész film komorabb. Ahogy én látom, ezen a spektrumon a DC filmek a legbórusabbak, míg a Marvel a könnyedebb végpont. Örülök, hogy sikerült magunknak egy saját helyet találni a Venom-mal.

(Frank Masi/Marvel/Sony/Kobal/Shutterstock)

Van a szimbióta és ott van külön Eddie Brock. A köztük lévő viszonyt Tom fantasztikusan dolgozta ki. A két karaktert egyszerre megformálni, pláne hogy a kettejük párbeszéde adja a film gerincét, amúgy sem könnyű. Rendezőként lenyügőző egy ilyen képességű színészt munka közben figyelni.”

 

Ez is tetszeni fog