5 durva partisztori

axn-mad-dogs-1

Amikor túltolták a bulizást

Van, hogy kicsit túlcsordul az alkohol és az emberek kisebb őrültségeket tesznek. Néha ezekről film is készül - elhoztunk 5 alkotást, amiben a féktelen bulizás és következményei láthatóak - néha szórakoztatóan, néha pedig..

 

 

INSTANT NYÁRI HANGULAT A BULI MELLÉ ITT

 

Hóbortos hétvége

A klasszikusban két férfi a főnökük vízparti bulijába érkezik, csak épp felettesük halott, úgyhogy a party nem pont úgy alakul, ahogy ők szeretnék...

 

Másnaposok

Amikor egy tigris, egy elvesztett fog és egy random kisbaba köszön szembe ébredés után, akkor tudod, hogy durva volt a buli. Talán nem minden másnap ennyire bajos, de nem is ennyire szórakoztató!

 

Project X - A buli elszabadul

Amikor egy kevésbé népszerű fiút meggyőznek arról, hogy szülei távollétében tartson bulit a házban, aztán pedig sokkal több ember tűnik fel, mint amennyinek kéne, ott számítani lehet arra, hogy hatalmas buli lesz, de a problémák is hamar előkerülnek...

 

Cool túra

Mi jobb egy bulinál? Hát egy útibuli! Az egész egy szexvideó visszaszerzése miatt indul el, aztán mindenféle vad kalandba torkollik. Mondjuk ilyen kezdettel mire számítottunk, nem?

 

Mad Dogs - Kutyaütők

Az AXN új sorozatában négy barát meglátogatja gazdag egyetemi haverjukat, de a gyönyörű tájak gyilkosságot és csalást is magukban rejtenek. Azért nem kell megijedni, ez a durva partisztori feketekomédia is egyben, úgyhogy a szórakozást garantált!