Erre számíts Fekete Pénteken

bfriday-1600x900

Eljött Az Idő

Magyarországra is átterjedt a Fekete Péntek-mánia: az utóbbi években több bolthálózat is csatlakozott az őrülethez, amely során az év egy adott péntekén hatalmas kedvezményekkel lehet megvásárolni a termékeket. Idén november 25-ére (és van, ahol már 18-ára is) esik az "ünnep" - ha részt vettél már korábban benne azért, ha még nem, azért, itt egy kis szellemes gyűjtés arról, hogy mire számíthatsz az eseményen!

HA MOZIBA MENNÉL INKÁBB, ITT EGY AJÁNLÓ!

1. Készülj listával, hogy legyen esélyed lecsapni a kedvenceidre. Fekete Pénteken nincs olyan, hogy besétálsz egy boltba és nyugiban megveszed, amit szeretnél. Készülj a harcra (és igen, vele a kudarca), mert ilyenkor az emberek képesek akár órákat várakozni a hidegben boltnyitás előtt (és gondold át, hogy tényleg megéri-e az az 1000 forintos kenyérpirító a fagyási sérüléseket).

2. Hátrányban van, aki egyedül érkezik. Egyrészt lehet, hogy a sor közepén jut eszedbe, hogy valamiért még visszaszaladnál, másrészt pedig ha többen vagytok, szét tudtok válni, hogy nagyobb esélyetek legyen megszerezni a portékát. Egységben az erő!

3. Megint a listák: előre nézd át, hogy hol, mit fogsz venni, hangold össze a nyitvatartásokat, és ahol lehet, a saját érdekedben próbálj meg online vásárolni... Otthon "sorban állni" azért mégis kényelmesebb, nem?

4. Sajnos még a legfelkészültebbnek tűnő boltok sem mindig bírják a strapát. Teljesen normális, hogy a szerverek leállnak, a kasszák nem működnek, és mindenféle hiba van. Ne idegeskedj, ez a Fekete Péntekkel jár.

5. Hatalmas, nyugtalan sorok fognak állni a pénztáraknál. Még online is, de élőben főleg. Gondolj arra, hogy ha már bent vagy a sorban, legalább megvan, amiért érkeztél!

6. A filmek nem mindig lódítanak: TÉNYLEG megtörténhet, hogy valaki megpróbál leharcolni egy-egy utolsó tárgyért, esetleg kilop (!) valamit a kosaradból. Készülj!

7. A sok várakozást és mentális, ne adj' isten fizikai csatát bírnod kell erővel, úgyhogy legyen nálad egy kis csemege, no és víz vagy valamilyen itóka.

SOK SZERENCSÉT!