Tarantino következő nagy dobása

tarantino_ka

Minden rajongó erre kíváncsi

Tarantino az utóbbi évtizedek egyik legegyedibb rendezője. Izgalmas történetek lenyűgöző, egyszersmind nyers, mégis kifinomult megjelenítése jellemzi munkásságát.

Tarantino óriási rajongótábora, beleértve minket is, izgatottan várja, vajon mivel rukkol elő legközelebb. A rendező saját bevallása szerint 10 filmet szeretne elkészíteni, mielőtt nyugdíjba vonul. Ettől még izgalmasabb a kérdés, hogy mik lesznek ezek. 

tarantino1


Azt tudjuk, hogy már befejezte a Manson családról szóló történet írását, de új forgalmazót kellett keresnie a kivitelezéshez, mert korábbi filmjei a napjainkban botrányairól hírhedt Harvey Weinstein nevéhez köthetők. A legutolsó információk szerint a Sony szerezte meg a film jogait. Állítólag Tarantino olyan neveket vonultat fel benne, mint Margot Robbie Sharon Tate szerepében, Brad Pitt, Samuel L. Jackson és Leonardo DiCaprio. Már kíváncsian várjuk!

tarantino2

A Kill Bill rajongók számára is tartogatunk meglepetéseket. A Variety egy cikkében Tarantino így nyilatkozott: “Egyáltalán nem voltam róla meggyőződve, és még most sem vagyok, de azért nem lennék meglepve, ha a Menyasszony még egyszer megjelenne, mielőtt az egész sztori lezárul.” A mű már meg is jelent az imdb-n, igaz, még csak nagyon kezdetleges státuszban.

tarantino3


Az eredeti Kill Bill 1-2 gyakorlatilag egy egység, és nagyon reméljük, hogy a Kill Bill 3 sem lesz különálló alkotás, így még egy Tarantino remekmű várható a láthatáron. Máskülönben többen is olyan művekért fognak könyörögni, mint a Négy szoba, csak hogy megkapják az egyedülálló Tarantino moziélményt.