Jeremy Renner új appja büntet, amint elindítod

jeremyrenner16x9_0

Még mindig nem tértünk magunkhoz...

Jeremy Renner, a Marvel filmek sztárja és egy bizonyos csúnya szó legnagyobb rajongója kiadott egy saját alkalmazást, a Jeremy Renner-t. Az app már az elindítás pillanatában meglepetést okoz, amikor automatikusan lejátssza a “House of the Rising Sun” 42 másodperces verzióját, Jeremy Renner előadásában. Hangosan. Bárhol is legyél.

Így néz ki az indító képernyő és a kezdőlap: 

Az app maga ingyenes, de a felhasználóknak lehetőségük van az alkalmazáson belül – a The Hollywood Reportert idézve – “exkluzív Jeremy Renner-tartalmak” megvásárlására. Bár igazából az egyetlen dolog, ami nem exkluzív a Jeremy Rennerben, az a saját “House of the Rising Sun” feldolgozása, ami egyébként a YouTube-on is megtalálható...

 

RENNERHEZ HASONLÓ ROSSZFIÚKAT EBBEN A GALÉRIÁBAN TALÁLSZ!

Az alkalmazás rangsorolja is a Jeremy Renner-fanokat rajongásuk mértéke szerint. Az aktivitást csillagokkal mérik, amikből az igazi rajongók egyszerre legalább 200-at vásárolhatnak, $1.99-ért.

Jeremy Renner a Jeremy Renner-t a “Zene” kategóriába sorolta. Így, barátaim, azt hiszem végre kimondhatjuk: azért gyűltünk ma itt össze, hogy megünnepeljük Jeremy Renner zenei karrierjének kezdetét.

Zseniális.