Elfeledve: jön az új évad!

_dsc6006

A népszerű thrillersorozat második évada április 9-én 22 órakor debütál az AXN-en. Az Elfeledve (Absentia) második évadában Emily Byrne (Stana Katic) hátborzongató története tovább bonyolódik, múltjának újabb darabjai kerülnek napvilágra.

Az Elfeledve középpontjában az FBI ügynök, Emily Byrne áll, akit a Castle sorozatból és a Quantum csendjéből is ismert Stana Katic alakít. A különleges ügynök éppen Boston egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosát üldözte, amikor nyoma veszett. Halottnak nyilvánítása után 6 évvel azonban félholtan megtalálják egy erdei házban. Emily semmire sem emlékszik a fogságban töltött évekből, az élet viszont nem állt meg nélküle. Férje, a különleges ügynök Nick Durand (Patrick Heusinger) újranősült, fiát új feleségével közösen nevelik, főhősnőnk pedig hamarosan egy új gyilkosságsorozat közepén találja magát.

A második évadban, miután elfogta és meggyilkolta elrablóját, Emily azon dolgozik, hogy élete visszatérjen a normális kerékvágásba azok után, amiken keresztülment. Mindent megtesz azért, hogy újjáépítse kapcsolatát fiával, de a múlt sötét árnyai minduntalan körbeveszik. Tommy Gibbs-től, a bostoni rendőrség nyomozójától kér segítséget, hogy közösen derítsék fel korábbi életének rejtélyes titkait. Amikor az ügy ismét halálos fordulatot vesz, mindent kockáztatva harcol az igazság felderítéséért és családja biztonságáért.


Az Elfeledve a Sony Pictures Television megrendelésére készült, gyártója a Masha Productions. A sorozatot az AXN-en és egyéb Sony csatornákon sugározzák, Latin-Amerika és Európa kiválasztott területein, valamint szintén elérhető lesz az Amazon Prime Video kínálatában az USA-ban, Nagy-Britanniában és számos további országban. A sorozat rendezője Oded Ruskin (False Flag), aki Julie Glucksman, Stana Katic és Maria Feldman (False Flag, Fauda) mellett vezető produceri feladatokat is ellátott a produkcióban. A műsor készítői Matt Cirulnick és az eredeti forgatókönyv írója, Gaia Violo, a rendezői feladatok ellátásában Adam Sanderson és Kasia Adamik is részt vett.

Stana Katic és Patrick Heusinger mellett a sorozat szereplői között olyan neves színészeket találunk, mint Cara Theobold (Downton Abbey), Neil Jackson (Sleepy Hollow, Upstairs Downstairs), Angel Bonanni (False Flag) és Paul Freeman (The Dogs of War). Matthew Le Nevez és Natasha Little a második évadban csatlakoztak a produkcióhoz. Le Nevez egy kemény, mégis lehengerlően laza természettel megáldott ex-tengerészgyalogos szerepébe bújik, Cal Isaac szerepét alakítja. Little testesíti meg Julianne Gunnarsen különleges ügynök karakterét, akit a várost sújtó terrortámadás elkövetőjének felderítése érdekében hívtak Bostonba.