5 dolog, amit nem tudtál Chris O'Donnell-ről

axn-little-know-chris_odonnell1600x900

Tudj meg többet az NCIS: Los Angeles sztárjáról!

Volt már Batman társa a Batman és Robinban, és újabban az NCIS: Los Angeles Callenként ismerjük. Chris O'Donnell régóta a szakmában van, mégis van pár dolog, amit csak kevesen tudnak róla. Íme 5 infó, amit valószínűleg te sem hallottál még!

NÉZD MEG, MIT KÉR KARÁCSONYRA AZ NCIS: LOS ANGELES CSAPATA!

1) Hatalmas családja van. Amikor repülőjegyet foglal, két adagban kell megtennie, mert a légitársaságok általában csak hat utasregisztrációt engednek egyszerre. Feleségével, Caroline-nal öt gyermekük van, ami Chris munkaidejét is befolyásolja. Tudatosan a családjához igazította a karrierjét, ezért is vállalta el Callen szerepét az NCIS: Los Angelesben, mert így sokkal stabilabb az időbeosztása, mintha például filmen dolgozna.

(Getty Images)

2) Édesanyja követte a szakmában. Az igazi édesanyja szerepel a sorozatban is. Minden akkor kezdődött, amikor kerti sütögetést rendeztek Chrisék házában, és a stábot is meghívták az eseményre. Shane Brennan producer úgy döntött, hogy LL Cool J és Chris édesanyja is szerepeljen a sorozatban.

3) Michael Jordannek szolgált fel reggelit. 1987-ben Chris szerepelt egy McDonald's-os reklámban, ahol Michael Jordan kosárlabdasztárnak szolgált fel ételt. Chris igazi Chicago Bulls-rajongó, úgyhogy azóta is emlegeti ezt az eseményt.

4) Teljesen rá van függve a Survivorra. Él-hal ezért a reality sorozatért, ha teheti, csak ezt nézi.

5) Golffanatikus. Az Instagramja teli van releváns képekkel. Amikor épp nem szép helyekről postol képeket vagy videókat, golfos témában utazik.

 

Last minute prep. #attproam @attproam #imhome

Video zveřejněné uživatelem chrisodonnell (@chrisodonnell),Úno 10, 2015 v 3:26 PST