Válasz arra, hogy jár-e az Outlander - Az idegen két főszereplője

axn-outlanderdating-open

Caitriona Balfe és Sam Heughan őszintén nyilatkoztak

Nehéz nem észrevenni a bivalyerős kémiát az Outlander - Az idegen két sztárja (és filmbéli házaspárja), Caitriona Balfe és Sam Heughan között. Ám kémiájuk nem csupán a tévének szól: bármilyen rendezvényen, interjún, és igazából akárhol látjuk őket, szinte sugárzanak, mikor egymásra néznek.

(Sony Pictures Television / Europress/Getty Images)

Magától értetődő, hogy ezek után az emberek elkezdtek pletykálni arról, hogy a sorozat Jamie-jének és Claire-ének a szerelme valós, és igazából is egy párt alkotnak. Csendesebb hónapok után az EW dögös új borítója újra felszította a vitát a téma körül, amelyen meztelenül bújik egymáshoz a két színész.

“Őszintén szólva belefáradtam már abba, hogy ugyanarra a kérdésre válaszoljak" - nyilatkozta Caitriona. "Ez egy fantasy sorozat. Ez a munkánk, amitől a való életben eltérőek vagyunk. Sam a legjobb barátom - az első pillanatban megtaláltuk a közös hangot. Ő az egyik legkedvesebb ember a világon. Csodálatos, de szerény is."

Heughan kicsit szomorú amiatt, hogy a rajongói csalódásként élik meg, hogy nincsenek együtt. "Elszomorít, ugyanakkor ez azt jelenti, hogy meggyőzően alakítjuk a szerepünket, jó munkát végzünk."  - meséli Sam. "Furcsa ez az egész helyzet, még nem igazán szoktam meg, hogy az életem sokkal nyilvánosabbá vált, és az emberek követik, mi történik velem a sorozaton kívül is. Szórakoztató tud lenni. Caitriona pedig fantasztikus ember, nagyon jó barátok vagyunk."

ITT GIFEKBEN ELEVENÍTJÜK FEL CLAIRE ÉS JAMIE LEGFORRÓBB PILLANATAIT

A kérdés tehát megválaszolásra került, legalábbis egyelőre. Legjobb barátok, de vajon lehet ennél több a későbbiekben? Kiderül. "Igazából csak arra a pillanatra várok, hogy jól bewhiskey-zzen, és egymáséi legyünk"  - viccelt a dologgal Sam.

Ha szívesen néznéd a gyönyörű filmes párost, nézd az Outlander - Az idegent az AXN műsorán!