Hoppá: Sherlock és Watson a képernyőn kívül is találkozgatnak

axn-lucy-liu-and-jl-miller-are-best-friends-1600x900

Négy év együttlét után igazán szoros a két sztár viszonya

Bírod a Sherlock és Watsont? Akkor biztosan te is úgy gondolod, hogy Lucy Liu és Jonny Lee Miller, a sorozat két sztárja igazán jó párost alkotnak.

Nemrégiben válaszoltak a sorozatbéli összemelegedésükről szóló pletykákra, most pedig a képernyőn kívüli kapcsolatukról beszéltek. Olvasd el, mit gondol egymásról a két sztár, és hogy több van-e köztük, mint szakmai jóbaráti viszony!


Lucy Liu: "Szerintem még sosem dolgoztam ilyen hosszan együtt senkivel. Már négy éve forgatunk!"

A BuzzFeednek adott miniinterjú során a két sztár végig egymásról áradozott. "Lucy hihetetlenül jól tud összpontosítani a feladatára, és képes kizárni minden külső tényezőt. Folyamatosan lenyűgöz!" - mesélt Jonny szereplőtársáról. A sorozat Watsonja sem hagyta szó nélkül a dolgot: "Jonny nemcsak megjegyzi a szövegét, hanem át is alakítja azt valami igazán csodálatossá, igazán élővé."

A két sztár imádja egymást, és a négy év alatt nagyon összeszoktak, nagyon jó baráti viszonyt ápolnak. Az életben azonban nincs ennél több köztük - Jonny 2008 óta él házasságban jelenlegi nejével, Lucy-nek pedig nemrég született meg gyermeke.

Nézd a Sherlock és Watsont az AXN műsorán, hogy lásd akció közben a párost!