Itt a válasz arra, összejön-e Sherlock és Watson végre

axn-sherlock-and-joan-hook-up-1600x900

A Sherlock és Watson főszereplője meg van elégedve az eredménnyel

A Sherlock és Watson 2012-es debütálása óta a rajongók azt várják, hogy a két címszereplő mikor fűzi már szorosabbra a barátságát. A sorozat egészen eddig más irányba haladt, és Jonny Lee Miller végre választ is adott az égető kérdésre, hogy a jövőben számíthatunk-e egy kis románcra Lucy Liu és az ő karaktere között.

TE MÉG AZÉRT NÉZHETED: KATTINTS A SZÍVDÖGLESZTŐ LUCY LIU-KÉPEKÉRT

"Holmes és Watson kapcsolata szent. Ha ezt megváltoztatnánk, onnantól kezdve nem lenne hű a műsor a karakterekhez." - nyilatkozta a színész a New York Postnak. Miller azt is hozzátette, hogy ő az elejétől fogva kifejezetten ellenzi a romantikus szál kialakítását, mivel a könyvekben sem fűzte a szereplőket egymáshoz más, csupán barátság. (Persze ott két heteroszexuális férfiről volt szó, tehát a színész álláspontja nem áll teljesen szilárd talajon.)

 (CBS)

Sajnos-nem sajnos, a producerek is osztják Miller véleményét. A harmadik évadban még egy szerelmi szálat is bevezettek Kitty (Ophelia Lovibond) képében, ami megakadályozta, hogy a főszereplők összejöhessenek.

A nézők többsége azért továbbra is reménykedik, hogy a készítők meggondolják majd magukat az ügyben, hiszen ez a 21. századi Sherlock és Watson sok minden másban is eltér a könyvektől.