Tyler Posey miatt összekapcsolódik a Teen Wolf és a Disney

axn-new-girl1600x900

A Teen Wolf - Farkasbőrben sztárja nem rejti tovább vonzalmát

Egy hónappal nyilvános szakítása után, a Disney üdvöskéje, Bella Thorne új szerelmet talált. A Teen Wolf - Farkasbőrben sztárja, Tyler Posey és Bella évek óta jóbarátok, és úgy néz ki, úgy döntöttek, hogy mostantól egy párként mélyítik tovább kapcsolatukat.

GALÉRIA: A TEEN WOLF LEGDÖGÖSEBB PASIJAI

"Együtt nőttünk fel New Yorkban, majd nagyjából egyidőben költöztünk Los Angelesbe. Mindketten modellkedtünk gyermekkorunkban." - nyilatkozta a pár. Nem véletlen hát, hogy korábban is felröppentek a pletykák arról, hogy több van köztük, mint barátság, ám saját bevallásuk szerint valóban csak most jöttek össze. "A pasija nagyon jó barátom, szóval egészen biztosan nem randizunk." - mondta Tyler még 2015-ben. Persze azóta a dolgok megváltoztak...

Thorne nemrég ünnepelte 19. születésnapját, Posey pedig októberben lett 25. Instagramon áradoztak egymásról a jeles napokon: "Imádom ezeket a nőket. Ők az én kis vörös szépségeim. Boldog születésnapot szerelmem, bocsi, hogy kicsit elkéstem ezzel a bejegyzéssel, de túlságosan lekötött a gyönyörű arcod" - írta ki Tyler.

Bár a pár még alig egy hónapja van együtt, már nyilvánosan kijelentették a közösségi oldalaikon, hogy szeretik egymást. Drukkolunk nekik, édesek együtt!