Hajléktalan lett a Mátrix sztárja :(

axn-matrix-homeless-1600x900

Napról napra él

Keményen dolgozott a Mátrix: Újratöltve forgatásán, de ma hajléktalanként él: mi történt Cynthiával, aki saját kezével segített felépíteni Zion világát?

OLVASD EL EZT IS: SZTÁROK SZÖRNYŰ ÉLETÚTTAL

"Mindig is nomádnak tartottam magam. Gyerekként a világ számos pontján jártam - éltem Madridban, Japánban, Belgiumban is. Imádom a társaságot, imádom a közösségeket, és lenyűgöz, hogy az emberek mit tudnak elérni, ha közös a cél. Mindig szerettem a szabadban lenni, imádom a természetet." - mondta a szobrász-építész Cynthia. "Úgy gondolok a kint levésre, mint a kempingezésre. Az egyetemen, ahol építészetet tanultam, az időm nagy részében egy piknikasztalnál szkeccseltem."

(Getty Images)

Fiatalabb korában San Franciscót képzelte ideális lakhelyének, ám hamar megtanulta, hogy a város nem az a varázslatos utópisztikus környezet, amit remélt: "Sokan élnek ott az utcán. Velük nagyon nem kedvesek az emberek - aki szegény, azt úgy is kezelik. Szerintem ez nem fair hozzáállás." - mondta.

Szerinte a zöldterületek növelésével lehetne a legnagyobb hatást elérni. "San Francisco úgy gondol magára, mint valami nagy környezetbarát helyre, pedig valójában nem tesznek eleget az ügyért. Ökofalvakat kellene létrehozni, út mellett termő, bárki által használható, ehető zöldségekkel. Tetőkerteket is csinálhatnának." - véli a romantikus lelkületű Cynthia.

(Getty Images)

A hölgy szerint nem valószerűtlen idealistának lenni. 2009-ben idegösszeroppanást kapott a sok munkától, így manapság kevésbé embert próbáló munkákat keres, amelyekben inkább dizájnolhat, és nem kell a kivitelezéssel foglalkoznia.