Ilyen, amikor Jake Gyllenhaal bosszút forral

axn-ejszakairagadozok-open

November 17-től mozikban az Éjszakai Ragadozók

Az ötszörös Oscar-jelölt Amy Adams szokatlan szerepben tűnik fel: november 17-én, a UIP Duna forgalmazásában mutatják be az Éjszakai Ragadozók című filmet, melyben a bájos színésznő egy bosszúra épülő, kegyetlen történet részese lesz. Susan Morrow (Amy Adams) jómódú Los Angeles-i műkereskedő, akinek bár mindene megvan, mégsem érzi teljesnek az életét. Egy nap kap egy csomagot volt férjétől, Edward Sheffieldtől (Jake Gyllenhaal), aki egy saját maga által írt regényt küld neki, melynek tartalma hihetetlenül erőszakos és pusztító. Olvasás közben Susan akarva-akaratlanul felidézi közös emlékeiket, és egyfajta bosszúként értelmezi a könyvet, melynek hatására átértékeli az életét.

Az Éjszakai ragadozók tanulságos mese arról, miként fogadhatjuk el és dolgozhatjuk fel a döntéseket, amelyeket életünk során meghozunk, és milyen következményei lehetnek e döntéseknek. A hátborzongató romantikus thriller történetet mesél el a történeten belül, és azt vizsgálja, hogy milyen vékony határ húzódik a szerelem és kegyetlenség, a bosszú és a megváltás között.

Austin Wright 1993-as Tony and Susan című regényének filmadaptációját az Egy egyedülálló férfinak készítője, Tom Ford írta és rendezte.

Bemutató: november 17. Forgalmazza a UIP Duna.

Nyerj jegyet a filmre az AXN-nel! Kövesd Facebook oldalunkat a részletekért!