10 dolog, amivel minden dolgozó anyuka tud azonosulni

axn-workingmoms-open

Amiért gyereket vállalni ÉS dolgozni a legszörnyűbb, de legcsodálatosabb dolog a világon

Dolgozó anyukának lenni sok minden, de egy dolog biztosan nem: könnyű. Minden szülő tudja, hogy milyen egyszerre mindenre és mindenkire figyelni, de azok, akik a gyermeknevelés mellett még dolgoznak is, egészen új szintre emelik a témát. Az AXN új sorozatának főhőse, Annabeth Chase (Jennifer Finnigan) is pontosan tudja, hogy miről beszélünk: a Magánügyekben fontos elem a család és a munka közötti lavírozás, és életszerű szituációkat láthatunk, pontosan olyanokat, mint amilyeneket a következő listában is összegyűjtöttünk. Jöjjön hát a "dolgozó anyuka-kódex", avagy 10 dolog, amit annyira jól ismerünk:


1. A "multitasking", avagy egyszerre több mindent csinálni lételemeddé vált. E-mailezni ÉS telefonálni, MIKÖZBEN szoptatsz? Simaliba.


2. A konferenciahívások elején automatikusan szabadkozol a háttérzajokkal kapcsolatban. A gyerekek nagyon aktívak és olyan kíváncsiak, pláne, amikor anyunak éppen dolga van. Képzeld, kitaláltak egy mellpumpát, ami olyan halk, hogy még ilyenkor is tudod használni!

3. Vacsira rendelünk. Jó dolog főzni, de még jobb mással foglalkozni, miközben valaki más csinálja a kaját, és még le is szállítja neked!


(Getty Images)

4. Emlékszel még az időkre, amikor sminkcuccok, könyvek, telefon és napszemüveg kapott helyet a táskádban. A tartalma manapság egészen máshogy néz ki, itt egy mellpumpa, ott a kicsi játéka, amott meg..


5. Gyakran előfordul, hogy valaki felhívja a figyelmed arra, hogy valami a hajadba ragadt/a ruhádon folyik, valószínűleg pont pár perccel egy fontos meeting előtt.

(Getty Images)

6. Amikor magaddal viszed a csemetédet a munkahelyedre, végül nem nagyon tudsz dolgozni.

 

7. Megfogadod, hogy minden héten sportolsz valamit. Ez persze nem pont úgy jön össze, ahogy szeretted volna, de legalább nagyon kreatívvá tesz.

 

@sbjornsen által közzétett videó,2016. Szept 30., 12:44 PDT


8. Anyukás divatbakikat követsz el. Kinek kell páros zokni vagy cipő amúgy is, nem?


9. Tudod, hogy felesleges összehasonlítanod az életedet az otthonülő anyukákéval. Persze időről időre akkor is megteszed, de aztán rájössz, hogy minek - a lényeg, hogy így is, úgy is mindenki kimerült.


10. Mindenek felett és mindennek ellenére a gyerek a legjobb dolog a világon. Annyira szereted, hogy egyszerűen a nap végén minden megéri.

(Annabeth Chase, our heroine. CBS)

Nézd a Magánügyeket az AXN-en, hogy beletekints egy (másik) dolgozó anyuka életébe!