A Szellemirtók rendezője beszólt a nézőknek

axn-paul-feig-strikes-back-1600x900

Paul Feig váratlanul visszavágott

Mióta bejelentették az új Szellemirtók-filmet, hatalmas online szócsatározások folynak a női főszereplőket felvonultató reboottal kapcsolatban. A trollok senkit sem kímélnek: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones és Kate McKinnon is a gyűlölködő kommentek kereszttüzébe került, amelyek rendszerint nem is a filmre, hanem a főszereplő komikákra irányultak. A rendező, Paul Feig - aki maga is kapta a sarat rendesen - Twitteren vágott vissza.

EZ A KÖZÖS A SZELLEMIRTÓKBAN ÉS A SZÍVEK SZÁLLODÁJÁBAN

 (Getty Images)

"Nem érdekel, hogy mekkorák a színésznők vagy épp milyen a bőrszínük. Munkám során azt nézem, hogy mi vicces, és hogy az emberek nevetni fognak-e rajta vagy sem. Melissa McCarthy egy fantaszikusan vicces nő, és egyáltalán nem érdekel, hogy hogyan néz ki, amíg humoros és profi a munkájában." A rendező mondatai nem kis vitát váltottak ki, ugyanis a következőt is hozzátette mondanójához: "A geekek között vannak a legnagyobb s.ggfejek, akiket valaha megismertem. Főleg, miután már hónapok óta sarazzák az egész Szellemirtók-projektet."

 (SPE)


Feig később pontosította kirohanását, és hozzátette, hogy ezeket a bizonyos kellemetlen embereket online "ismerte meg", és azok a geekek, akiket személyesen ismer, nem esnek ebbe a kategóriába. "Azokra gondoltam, akik a gyűlölködő kommenteken élnek, és mindenhez negatívan szólnak hozzá."


Neked mi a véleményed az új Szellemirtókról?