Ezt tuti nem vetted észre a Szellemirtók előzetesében

gb

A videó többet árult el, mint gondoltad volna!


Nyilván láttad már az új Szellemirtók-film előzetesét.

Ha mégsem, akkor íme:

 

Szóval itt van ez a négy nő, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy és Leslie Jones, akik szellemeket fognak irtani. Az előzetes menő (ha szerinted nem az, feltétlen kattints ide), és sokkal több infót tartalmaz az új filmről, mint amit elsőre gondolnál. Mondjuk, hogy mizu.


A videóban látható, ahogy a Times Square táblát az 1970-es éveket idéző dolgokra váltanak, ami azt jelezheti, hogy bizony egy kis időutazással is dolgunk lesz. Láthatjuk A taxisofőr plakátját és Boris Karloff Isle of the Snake People-ját is. Ha már visszamegyünk a 70-es évekbe, akkor tutira lesz cameo is... A régi Szellemirtók színészei már megerősítették, hogy visszatérnek egy-egy jelenet erejéig, úgyhogy nagyon várjuk, hogy milyen körülmények között bukkannak fel újra az új filmben.



Van ám még egy izgalmas dolog a trailerben: amikor Kristen Wiig karaktere, Erin bemutatásra kerül mint a kvantumfizika szakavatott doktora, a tábláján egyenlet látható. Hamar kimatekozhatjuk, hogy a felső sor a [Pa/Rar(NoxRM)al S+UD1es / Lab]com-ot adja ki, ami az első Szellemirtók elején Dr. Peter Venkmen irodájának ajtajára is ki volt írva.



Jól gondolod, hogy ez egyébként egy cím is: a www.paranormalstudieslab.com valóban létezik, és teli van tudományos cuccokkal. Menő, nem igaz?