Napvilágot látott az új Szellemirtók legfontosabb infója

axn-ghostbusters-index

Venkman, Stantz, Spengler és Zeddemore helyett...

Már tudjuk, hogy az új Szellemirtók egytől egyig nők lesznek. Láttuk a verdát, a proton csomagokat, a gúnyákat.. de valami még hiányzott. Eddig talán nem is eszméltünk rá, hogy mitől lenne teljesebb a Ghostbusters-várás élménye, nade most! Kiderültek ugyanis, hogy hogyan fogják hívni a szereplőket. Ja, és Dan Aykroyd is kiveszi a részét a filmből.

TUDTAD, HOGY BILL MURRAY IS KITALÁLT EGY SZEREPOSZTÁST?

Paul Feig rendező dobta le Twitterén a bombát:

"Tessék, itt vannak. Erin Gilbert, Jillian Holtzmann, Abby Yates és Patty Tolan. Most már tudjátok!" - válaszolta Feig a karakterek várható neveivel kapcsolatos kérdésre.

Feig titokban akarta tartani a dolgot, ám a legnagyobb online filmes adatbázis, az IMDB ellehetetlenítette a tervét. Már ki is van írva az oldalon, hogy Kate McKinnon játssza Holtzmannt, Melissa McCarthy pedig Yates-t fogja alakítani. Ezen a vonalon haladva Wiig lesz Erin Gabler és Jones-nak pedig Patty Tolan szerepe marad.

A Boston Herald a sztoriból is elárult egy keveset: Kristen Wiig és Melissa McCarthy írópárost alakítanak, akiknek megjelenik egy könyve, melyben azt állítják, a szellemek léteznek. Wiig tanári állást kap a Columbia Egyetemen, azonban amikor kiderül, hogy írt egy ilyen könyvet, elveszti hitelességét és kirúgják az állásából. A történések arra sarkallják a hölgyet, hogy csapatot toborozzon, és megmutassa, hogy igenis léteznek a szellemek...